Virtuaalitapahtumat

Me MKTG:llä olemme asiantuntijoita brändien inhimillistämisessä, myös virtuaalisesti.

 

Virtuaalitapahtumiksi voidaan kutsua tapahtumia ja kokoontumisia, joihin osallistutaan ja joissa ollaan vuorovaikutuksessa muiden osallistujien kanssa digitaalisin keinoin.

Virtuaalitapahtumien järjestäminen vaatii paitsi ammattitaitoa luoda yleisöä sitouttavia formaatteja, tarinankerrontaa sekä grafiikkoja, mutta myös teknologia- ja lähetys- osaamista.

Me voimme auttaa teitä sitouttamaan henkilöstöä, luomaan ylpeyttä, iloa ja innostuneisuutta sekä saamaan yleisösi hämmästymään nyt myös virtuaalisten tapahtumien kautta.

 

 

Virtuaalitapahtumien formaatti ja juoni

Virtuaalitapahtumien yleisöllä on erilaisia odotuksia fyysisen tapahtuman yleisöön verrattuna. Siksi oikean formaatin ja juonen valitseminen on ratkaisevaa, jotta keskittyminen ja sitoutuminen tapahtumaan saadaan ylläpidettyä. Asiantuntemuksemme avulla online -kokemuksista sekä oikean maailman tapahtumista voimme auttaa sinua oikean tunnelman, formaatin ja vuorovaikutuksen luomisessa.

 

 

Esitysmateriaalien suunnittelu

Kun yleisö koostuu ihmisistä näytön äärellä, tarve vaikuttavalle ja visuaaliselle esitykselle kasvaa entisestään. Helsingissä sijaitseva luova in-house studiomme on erikoistunut sekä visuaaliseen suunnitteluun että 3D / animaatioon.

 

Katso lisää tapahtumistamme täältä:

 

Lähetys

Tuotantotiimillämme on vuosien kokemus sisällön lähettämisestä verkossa. Tiedämme kuinka valita paitsi parhaat kameraratkaisut, mutta myös kuinka ottaa huomioon turvallisuusaspektit, varasuunnitelmat ja tärkeät yksityiskohdat, jotka tekevät hyvästä virtuaalitapahtumastasi loistavan.

 

Digitaaliset vuorovaikutustyökalut

Peliteollisuus ohitti laadullaan lineaarisen sisällöntuotannon kauan sitten hyvästä syystä. Vuorovaikutus lisää sekä sitoutumista, että oppimiskäyrää. Meillä on käytössämme laaja työkalupakki, josta löytyy erilaisia ​​interaktiivisia työkaluja, pikakyselyistä pelaamiseen ja verkkokoulutukseen asti.

 

 

MKTG Virtual Summit

Yhteistyössä dentsun kanssa MKTG Nordics kutsui yli tuhat ihmistä osallistumaan eksklusiiviseen seminaariin virtuaalitapahtumien inhimillistämisestä. Alle kymmenessä päivässä MKTG toteutti digitaalisen tapahtuman yhdessä 12 toimialan asiantuntijan, sekä MKTG:n ammattilaisten kanssa ympäri maailman.

Lue lisää MKTG Virtual Summitista täältä: